Telefon 0332 560 060

Inchiriere avion privat

Cautati Inchiriere avion privat in Romania? Ati ajuns in locul potrivit.

2Aero va pune la dispozitie o gama variata de avioane private de diferite marimi si grade de confort.

De ce sa alegi inchiriere avion Romania?

2Aero iti pune la dispozitie aeronave pentru orice fel de misiune, de la zboruri de agrement pana la lectii de pilotaj sau chiar transport pasageri sau cargo. De asemenea, iti putem oferi inchiriere avion Romania pentru experiente speciale. De exemplu, o cerere in casatorie lansata in timpul unui zbor cu avionul are sanse foarte mari de reusita.

De regula, inainte de a oferi o cotatie de pret, solicitam cateva informatii care sunt esentiale pentru a concepe cea mai buna oferta. Va trebuie sa ne furnizezi detalii precum numarul de pasageri, traseul sau data misiunii. Ne poti contacta telefonic sau poti completa formularul de rezervare pentru a ne transmite aceste informatii.

Iti punem la dispozitie o aeronava mai mica sau mai mare in functie de numarul de pasageri. Vom determina locatia aeronavei pe care o cotam in functie de locul decolarii. Varianta ideala este ca una dintre aeronavele noastre sa se afle pe cel mai apropiat aerodrom in data respectiva. In caz contrar, se va percepe cost suplimentar pentru delocare in functie de distanta pe care trebuie sa o parcurga avionul gol.

Inchiriere avion privat de lux tip heavy jet

Heavy jeturile sunt categoria de avioane private in care pasagerii calatoresc in conditii de lux, cabina avand suficienta inaltime incat calatorii sa poate circula prin ea in picioare fara sa trebuiasca sa se aplece.

Cu o capacitate maximă de 18 pasageri și o autonomie de 6 ore, heavy jeturile reprezintă aeronava perfectă pentru zborurile in Europa dar si transcontinentale. Tavanele inalte permit o mișcare liberă și confortabilă a pasagerilor în cabina.

Heavy Jets oferă de asemenea confortul unei toalete complet închisă.
În afară de aceasta, la bord se află un însoțitor de zbor pentru a se adapta fiecărei solicitări în timpul zborului.
Acesta este avionul de top în transportul aerian privat.

Inchiriere avioane private
Inchiriere avion privat Gulfstream G200

Inchiriere avion privat mid-size jet

Cu o capacitate tipică de ședere de 7 până la 8 pasageri, spatiu amplu pentru a vă deplasa în cabina și un toaletă complet închisă, Jetul de dimensiuni medii oferă o valoare remarcabilă pentru călătoriile de 4-5 ore.

Inchiriere avioane private

Inchiriere avion Romania -mid size jet -Phenom 300

Inchiriere avion Romania - Light Jet

Light Jeturile oferă o capacitate de până la 4 pana la 6 pasageri.
Concepute pentru zboruri mai scurte, cele mai multe light Jeturi au o
cabină mica cu posibilitati de mișcare limitată pasagerilor.

Light jeturile sunt echipate cu un toaletă închisă sau cabina de toaleta cu perdea.

inchiriere avion privat de 4 pasageri
inchiriere avion privat de 4 pasageri

Daca la punctul de destinatie nu exista aeroport atunci inchirierea unui elicopter este o solutie pentru deplasarea dumneavoastra - 2AERO

Cum obtin cel mai rapid o cotatie ?

Compleati acest formular si vom avea toate informatiile necesare pentru a va transmite o cotatie!

Inchiriere Avion Romania - Aeronavele Noastre

In flota 2Aero puteti regasi diferite aeronave, clasificate in functie de dimensiune si de numarul de pasageri care poate fi transportat. Va oferim cotatii atat pentru avioane de mici dimensiuni (3-5 pasageri) utilizate in special pentru zboruri de agrement cat si pentru avioane de linie destinate charterelor private.

Avioane de 3-5 Pasageri

Inchiriere avion privat, inchiriere avion Romania
Cessna 172

Aeronavele din aceasta categorie sunt ideale pentru grupuri restranse care doresc un zbor de agrement sau o deplasare pe distanta scurta. Modelele disponibile includ Diamond DA 40 sau Cessna 172 (de 3 locuri), Learjet 35 A (de 4 locuri), Piper PA31-P350 (5 locuri) sau Cessna 206 tot de 5 locuri.

Inchiriere Avion Romania - 7-9 pasageri

Inchiriere avion privat, inchiriere avion Romania
Britten Norman

Aceste avioane sunt destinate unor grupuri medii de pasageri si sunt superioare fata de modelele mai mici ca si confort si siguranta. Flota noastra include: Cessna 506 Encore, Piper Cheyenne III, Air B 200, Piper PA42-720 Cheyenne III sau Britten Norman de 8 pasageri, dar și Gulfstream 200, care are capacitatea de 9 pasageri.

Avioane de 10-14 pasageri

Inchiriere avion privat, inchiriere avion Romania
Bombardier Challenger 604

Un avion din categoria aceasta permite, de exemplu, transferul unui grup de parteneri de afaceri in conditii de confort ridicat. Pentru grupuri de pana la 14 pasageri, va putem pune la dispozitie unul din modelele prezente in flota noastra: Bombardier Challenger 604 (10-12 pasageri), Bombardier Global 5000 (13 pasageri) sau Falcon 900 B (14 pasageri).

Avioane de Linie

Boeing MD82

Pentru un charter privat - zbor destinat unui grup mare de pasageri - va putem pune la dispozitie un avion de linie. Astfel, puteti evita birocratia si cozile din aeroporturi de care v-ati fi lovit in incercarea de a rezerva locurile respective intr-un zbor comercial. Aeronavele disponibile pentru charter privat includ: Boeing 737 (44 de locuri) sau Boeing MD81 (155 de locuri), MD82 (152 de locuri) sau MD83 (155 de locuri).

Inchiriere avion Romania - Videoclipuri

Bombardier Challenger 604
Inchiriere avion Britten Norman
Gulfstream G200

No Comments Yet.

Leave a comment