Telefon 0332 560 060

Intrebari frecvente

Q?

Unde pot zbura cu avionul închiriat de la 2 Aero?

A.

Majoritatea clienților, care folosesc avioanele noastre de închiriat,  doresc zboruri în interiorul țării. La cerere se pot organiza rute externe. Pentru acestea este necesar să se facă vamă pe un aeroport din România iar în țara de destinație să se aterizeze pe un aeroport cu vamă.

Q?

Cu cât timp în avans trebuie să rezerv avionul de închiriat cu Jet 5?

A.

Putem fi gata de zbor chiar si in mai putin de doua ore. Suntem obisnuiti sa raspundem solicitarilor in regim de urgenta. Daca sunteti un client nou va recomandam sa faceti rezervarea cat de repede va cunoasteti planurile de deplasare.

Q?

Cum se face o rezervare de avion de închiriat la 2Aero?

A.

Vă vom transmite un formular de rezervare, spre a fi semnat, și vă vom emite o factură pro-formă în vederea plății. Ulterior vă emitem biletele de călătorie cu confirmarea rezervării.

Q?

Prețul pe care l-am primit de la 2Aero pentru avionul de închiriat e mai mare decât alte prețuri pe care le am

A.

La 2Aero ne plătim bine angajații ceea ce face ca să avem prețuri, poate, mai scumpe decât ale altora. Lucrăm într-o cultură instituțională a clientului bine servit de către un personal profesional și gentil. Nu ați dori ca, atunci când folosiți servicii de închiriere de avion, pilotul să vă trântească bagajele sau să fie în orice fel nepoliticos, deci prețul pe care îl plătiți când închiriați un avion ar trebui să fie doar unul din considerentele în baza căruia vă alegeți furnizorul.

Q?

Pot să-mi iau câinele sau pisica cu mine pe durata închirierii de avion?

A.

Ne plac animalele și ne bucurăm să le avem la bord. Spuneți-ne din vreme pe cine vreți să luați ca să pregătim călătoria în bune condiții. Câinii neagresivi pot să stea chiar fără lesă în cabină și să se întindă leneși pe podea ca la ei acasă. Cu 2Aero nu vă veți supune niciodată animalul de companie stresului și condițiilor inumane ale transportului în compartimentul de bagaje.

Q?

Ce se întâmplă în ziua zborului cu un avion inchiriat?

A.

Dacă doriți vă punem la dispoziție servicii de transfer cu limuzină sau microbus, care să vă aducă la locul de decolare. Dacă preferați să veniți cu autoturismul propriu sau cu taxi ne veți comunica acest lucru și vă vom îndruma unde să parcați, dacă e cazul.  Odată ce urcați la bordul elicopterului pe care l-ați închiriat vom fi in văzduh în câteva minute.