Telefon 0332 560 060

Inchiriere avion

Alege cele mai bune servicii de inchiriere avion. Îți punem la dispoziție aeronave pentru zboruri de agrement, lecții de pilotaj, transferul pasagerilor sau chiar pentru lucru aerian. Apelează cu încredere la noi. Îți vom pune la dispoziție cea mai bună ofertă, mulată pe cererea ta.

Motive pentru a apela la servicii de inchiriere avion
Cum se calculeaza cotatiile pentru inchiriere avion
Inchiriere avion - Modele aeronave
Inchiriere Avion - Videoclipuri

Motive pentru a apela la servicii de inchiriere avion

inchiriere avion

Transferul Pasagerilor

inchiriere avion

2Aero îți pune la dispoziție aeronave pentru transferuri private dintr-o locație în alta. Astfel, poți apela la noi, de exemplu, pentru un avion luxos cu care să îți răsfeți partenerii de afaceri. Sau ne poți solicita un avion pentru un zbor de neuitat alături de persoana iubită la munte sau la mare. Posibilitățile sunt nesfârșite, iar dacă încă nu ai ideea perfectă, te putem ajuta și cu asta.

Pentru a îți putea oferi cea mai bună soluție de transfer cu avionul, avem nevoie de o serie de informații. Dacă ne contactezi telefonic îți vom solicita câteva detalii. Acestea includ numărul de pasageri, locațiile exacte de decolare și aterizare dar și data la care dorești să se desfășoare acest zbor. O metodă mai simplă de a furniza aceste informații este formularul de rezervare pe care ți-l punem la dispoziție pe site.

În funcție de numărul de pasageri, vom propune o aeronavă de dimensiuni mai mari sau mai reduse. Cunoscând locațiile și data decolării și aterizării, putem determina unde se află cea mai apropiată aeronavă care vă poate prelua. Cotația va fi calculată pe baza avionului disponibil aflat pe cel mai apropiat aerodrom, astfel încât să reducem costurile de relocare. Ține cont că un avion are nevoie de o pistă specială pentru a efectua manevrele de decolare și aterizare. De regulă, acestea au loc pe un aerodrom amenajat. În cazul în care consideri că o anumită locație ar putea fi propice pentru aterizarea avionului, pilotul nostru va trebui să se deplaseze în teren pentru a evalua locația respectivă.

Inchiriere avion pentru lecții de pilotaj

inchiriere avion

Partenerii noștri de la Activități Cadou îți pot pune la dispoziție experiențe concepute pentru pasionații de zbor care iau primul contact cu manșa. Aceste ”Lecții de zbor cu avionul” includ un curs introductiv de 10 minute, timp în care vei descoperi comenzile de bază ale aeronavei, precum și 30 de minute de zbor. O astfel de activitate nu este echivalentă cu un curs propriu-zis de pilotaj, ci mai degrabă îți oferă o privire de ansamblu asupra a ceea ce presupune un astfel de curs. După această lecție de zbor, te vei putea decide mai ușor dacă pilotajul este într-adevăr pentru tine sau nu.

Inchiriere avion pentru zboruri de agrement

inchiriere avion

La categoria zboruri de agrement putem include survoluri pe litoralul Mării Negre. Admiră, de exemplu, stațiunile Mamaia sau Costinești de la înălțime și bucură-te de o panoramă unică oferită de Marea însăși. Contactează-ne pentru o ofertă personalizată!

Un alt zbor de agrement memorabil se desfășoară, de această dată, la munte. Din această categorie, cea mai bună recomandare ar fi un Survol de plăcere deasupra Castelului Bran. Poți admira de la înălțime Cetatea Râșnov sau celebrul Castel al lui Dracula, și te poți bucura de o panoramă extraordinară oferită de Munții Bucegi.

Pe lângă aceste zboruri, vă mai putem pune la dispoziție Survoluri de Plăcere în București, Cluj-Napoca sau alte orașe importante din țară. Aceste experiențe durează 20 de minute (timpul include decolare, aterizare și zborul propriu-zis).

Zboruri Speciale

inchiriere avion

Catalogul nostru include, de asemenea, o serie de zboruri speciale. Spre exemplu, îți putem pune la dispoziție un Zbor cu Biplanul de Epocă. Această activitate se desfășoară cu o replică a unei aeronave Pitts din anii '30. Ai ocazia să experimentezi senzația pionierilor aviației alături de un pilot experimentat.

Pentru o ocazie specială, precum o cerere în căsătorie, poți alege un Champagne Flight. Vei zbura alături de o persoană specială și veți putea savura un pahar de șampanie în timp ce avionul este în aer. Atmosfera este ideală pentru o cerere în căsătorie așa că te invităm să profiți de ocazie!

La această categorie s-ar mai putea încadra și Experiența de Zbor pe Simulator. Nu te simți pregătit să te urci încă în avion? Descoperă cum funcționează aeronava și bucură-te de un zbor într-un simulator utilizat și de școlile de pilotaj. La final, vei înțelege mai bine atât partea tehnică din spatele unui avion cât și măsurile de siguranță utilizate. Astfel, îți vei înfrânge teama și, ulterior, te vei putea bucura și de experiențe reale de zbor.

Fotografii Aeriene

inchiriere avion

Pe lângă zborurile de agrement sau transferul pasagerilor, vă putem pune la dispoziție avioane pentru filmări sau fotografii aeriene. Acestea pot fi, după cerere, dotate cu echipament special. De multe ori ni s-a solicitat doar dreptul de a filma avionul aflat la sol. Indiferent de ce ai nevoie, contactează-ne și vom pune la punct toate detaliile pentru o misiune de succes!

Transport Cargo

inchiriere avion

Prin Cargo Aerian înțelegem transportul unor bunuri sau mărfuri cu ajutorul unei aeronave. Datorită flotei noastre diversificate, vă putem pune la dispoziție, în funcție de cerere, avioane de dimensiuni mai mici sau mari. Cotația de preț și propunerea de aeronavă va fi concepută în funcție de volumul mărfii. Vom lua în calcul dacă bunurile încap într-un anumit tip de avion și dacă acestea nu depășesc limita admisă de greutate.

Marfa poate fi transportată cu un avion de pasageri, caz în care încărcătura va fi plasată în compartimentul de bagaje. De asemenea, vă putem pune la dispoziție un avion destinat special transportului de marfă. În această aeronavă, marfa ocupă puntea principală. O altă variantă pentru Cargo Aerian este transportul cu avion combi, în care încărcătura se află pe puntea principală, în spatele zonei dedicate pasagerilor.


Cum se calculează cotațiile pentru inchiriere avion

În momentul în care ne contactezi, fie telefonic fie prin intermediul formularului de rezervare de pe site, vom căuta - pe baza informațiilor furnizate de tine - soluția optimă astfel încât să reiasă o cotație de preț avantajoasă.

Unul dintre cei mai importanți factori pe care trebuie să îi luăm în considerare este poziționarea aeronavei în data solicitată. Avioanele noastre se află în diferite misiuni pe teritoriul țării sau sunt garate în aerodromuri din apropierea unor orașe. Noi vom căuta aeronava potrivită ca dimensiuni care se află cât mai aproape de locul din care vei decola. Acest aspect este important pentru că, în cazul în care trebuie să delocăm avionul de la o distanță mai mare, se vor percepe costuri suplimentare.

Următorul pas este calcularea unei cotații de preț în funcție de distanța pe care trebuie să o parcurgă avionul. Se ia în calcul atât delocarea (aeronava vine goală de pe aerodromul de unde este staționată) cât și zborul propriu-zis cu tine și/sau cu ceilalți pasageri. De regulă, pe lângă numărul de locuri disponibile, există o limită de greutate care trebuie respectată astfel încât aeronava să funcționeze optim și să nu existe incidente nedorite. Din acest motiv există situații - mai rare - în care trebuie să punem la dispoziție aeronave mai mari decât numărul de pasageri, astfel încât greutatea suplimentară să nu mai reprezinte o problemă.

Un alt aspect care poate determina costul final al experienței îl reprezintă nivelul de confort solicitat. În flota noastră avem atât aeronave economice cât și avioane de standard VIP, care vor satisface și cele mai mari pretenții.


Inchiriere Avion - Modele de Aeronave

Flota noastră include diverse tipuri de aeronave de la modelele de 3-5 pasageri și până la avioane de linie în cazul în care solicitarea este pentru charter privat.

Avioane de 3-5 Pasageri

Cessna 172

Avioanele de dimensiuni mici (3-5 pasageri) sunt ideale pentru zboruri pe distanțe scurte sau pentru agrement. Veți fi acompaniat doar de câteva persoane (de exemplu familie sau parteneri de afaceri). Câteva astfel de aeronave sunt: Diamond DA 40 sau Cessna 172 (de 3 locuri), Learjet 35 A (de 4 locuri), Piper PA31-P350 (5 locuri) sau Cessna 206 tot de 5 locuri.

Avioane de 7-9 pasageri

Britten Norman

Aceste aeronave sunt ideale pentru zboruri cu grupuri restrâse sau medii de pasageri. Oferă confort ridicat și un nivel mai mare de siguranță. Din această categorie, vă putem pune la dispoziție unul din următoarele modele: Cessna 506 Encore, Piper Cheyenne III, Air B 200, Piper PA42-720 Cheyenne III sau Britten Norman de 8 pasageri, dar și Gulfstream 200, care are capacitatea de 9 pasageri.

Inchiriere avion de 10-14 pasageri

Bombardier Challenger 604

Pentru călătorii de afaceri, dar și pentru zboruri de lungimi medii cu un grup de pasageri mai mare (dar nu suficient de mare pentru un charter), vă recomandăm câteva avioane care pot transporta până la 14 persoane. Acestea includ modelele Bombardier Challenger 604 (10-12 pasageri), Bombardier Global 5000 (13 pasageri) sau Falcon 900 B (14 pasageri).

Avioane de Linie

Boeing MD82

Avioanele de linie sunt ideale pentru chartere private. Dacă doriți să evitați cozile din aeroporturi și bătaia de cap aferentă rezervării de locuri într-un avion comercial pentru un număr mare pasageri, apelați cu încredere la noi pentru a închiria un avion de linie privat. Aveți posibilitatea să alegeți dintre următoarele modele: celebrul Boeing 737 (44 de locuri) sau Boeing MD81 (155 de locuri), MD82 (152 de locuri) sau MD83 (155 de locuri).


Inchiriere Avion - Videoclipuri

Piper PA31-350 în zbor
Inchiriere avion Britten Norman
Bombardier Challenger 604

No Comments Yet.

Leave a comment