Telefon 0332 560 060

Transfer cu avionul

2Aero este dedicat gasirii celei mai bune solutii in vederea obtinerii unui avion de inchiriat pentru misiunea pe care o doriti, oferindu-va cele mai bune avioane și piloți profesioniști, la preturi foarte competitive, și cu cea mai vasta selecție disponibil.  Cu noi veti avea acces neegalat la avioane de închiriat din clasa executive sau de călătorie de agrement și cele mai bune avioane comerciale. Așteptările dumneavoastră de confort, lux si eficienta, sunt îndeplinite, cu flota  noastră alcatuita din cele mai moderne și elegante avioane disponibile.

De la transferuri la/de la aeroport directe pana la călătorii de afaceri prelungite, oferim rapid și eficient solutii de călătorie cu avioane inchiriate, astfel încât să va puteți conduce în continuare afacerile cu încredere și cu ușurință. Directori și personal tehnic din conducerea corporatiilor, pentru care timpul este un bun prețios, au încredere in 2Aero atunci cand au nevoie de charter cu avionul. Avioanele Executive oferite spre inchiriere sunt cele mai eficiente și mai relaxate mijloace de transport pentru a ajunge la destinație la timp.

Clientii nostri se bucura, de asemenea de avioane de închiriat charter pentru concerte, evenimente sportive și alte activități de petrecere a timpului liber. Aceste aeronave de lux sunt dotate cu cabine de pasageri spatioase, cu interioare moderne și tapițerie delicata.

Asteptam cu drag pasagerii la zbor.

Comments are closed.