Telefon 0332 560 060

Avion privat de inchiriat pret

Avion privat de inchiriat pret

Avion privat de inchiriat pret

Avion privat de inchiriat pret

Ce sa ii spui cuiva care cauta “Inchiriere avion privat pret” pe internet?

Inchirierile de avion privat de lux oferă experiențe de tip o dată în viață, confort fără egal și extravaganță.
Există mai mulți factori care trebuie luați în considerare atunci când decideți să zburați într-un jet privat de lux, spre deosebire de avionul comercial.

Un avantaj adesea neglijat al inchirierilor de jet de lux este abilitatea de a evita inconvenientele generale ale aeroportului comercial. Aveți posibilitatea de a ajunge la aeroport cu câteva minute înainte ca zborul dvs. să fie programat să decoleze, scutind ceva din timpul de călătorie. O închiriere de jet de lux vă permite să mergeți până la avion și să treceți peste controalele de de securitate excesive.

Aviația privată oferă o soluție pentru destinații care nu sunt bine servite de serviciile comerciale. Cu acces la aproximativ 4.500 de aeroporturi, mult mai multe aeroporturi decât cele comerciale, aviația privată este cel mai bun mod de a ajunge în destinații greu accesibile.

Călătorind la bordul unui jet privat de lux deschide oportunități care nu sunt disponibile cu alte forme de călătorie. Utilizați timpul de călătorie pentru a sărbători un eveniment special – cum ar fi o aniversare de aur, o zi de naștere sau chiar o nuntă – și faceți călătoria ceva ce să vă amintiți.

Tipuri de avioane private pret

Avion privat de inchiriat pret

Interior – Avion privat de inchiriat pret

Avion privat de inchiriat pret la jeturi – exemple

Light Jet Cessna Mustang: 4 pasageri

 •  zboruri Cluj Bucuresti – pret 6200 euro+tva
 • inchiriere avion Iasi – Cluj – pret 9200 euro+tva
 • inchiriere avion Bucuresti Suceava – pret 6800 eur +tva

 

Medium sized jet – inchiriere jet privat Phenom 300 – 8 pasageri

 • inchiriere Aeronava Phenom 300 (Capacitate 8 locuri pentru pasageri, fara Insotitor de Bord)
  Bucuresti Otopeni- Nisa
  Pret inchiriere jet 21,900 EUR
  Timp de zbor: 2H10’

 

 

Heavy jet – Gulfstream G 200-9 pasageri

 • zbor Craiova Amman Iordania -retur dupa doua zileRuta: CRA-AMM-CRAPret inchiriere avion 39,500 EUR (include Insotitor de Zbor si Standard VIP catering)Timp de zbor: 2H35’/tronson
 • Bucuresti (OTP) -Moscova (VKO) – Bucuresti (OTP)-retur dupa doua zilePret inchiriere jet 43,500 EUR (include Insotitor de Bord, Standard VIP catering si taxele VIP lounge pe aeroportul VKO)Timp de zbor: 2H30’/tronson

 

Daca la un transfer cu avionul la destinatia la care doriti sa ajungeti nu exista un aeroport pe care avionul inchiriat sa poata ateriza vom ateriza pe cel mai apropiat aeroport practicabil pentru tipul de avion necesar clientului iar de aici puteti inchiria un elicopter.

Servicii de inchiriere de elicopter Heli5

 

CUM OBTIN MAI RAPID O COTATIE PENTRU AVION DE INCHIRIAT

Pentru a obtine cel mai rapid o cotatie de pret de la noi va rugam sa aveti in vedere ca avem nevoie de un minim de informatii pentru a intelege exact ce doriti si a va crea o solutie cu avionul de inchiriat potrivit pentru distanta de zbor, numarul de pasageri si conditiile de lux solicitate de client.

De aceea va invitam sa completati formularul de aici si veti avea o cotatie in cel mai scurt timp posibil.

Asteptam cu drag pasagerii la zbor.

 

No Comments Yet.

Leave a comment