Telefon 0332 560 060

Transfer cu avionul

Transfer cu avionul

Jet5 este dedicat gasirii celei mai bune solutii de transfer cu avionul  inchiriat pentru misiunea pe care o doriti, oferindu-va cele mai bune avioane și piloți profesioniști, la preturi foarte competitive, și cu cea mai vasta selecție disponibil.

Cu noi veti avea acces neegalat la avioane de închiriat din clasa executive sau de călătorie de agrement și cele mai bune avioane comerciale.
Așteptările dumneavoastră de confort, lux si eficienta, sunt îndeplinite, cu flota  noastră alcatuita din cele mai moderne și elegante avioane disponibile.

De la transfer cu avionul pe distante scurte pana la călătorii de afaceri prelungite, oferim rapid și eficient solutii de călătorie cu avioane închiriate, astfel încât să vă puteți conduce în continuare afacerile cu încredere și cu ușurință.

Directori și personal tehnic din conducerea corporatiilor, pentru care timpul este un bun prețios, au incredere in Jet5 atunci cand au nevoie de charter cu avionul.

Avioanele Executive oferite spre inchiriere sunt cele mai eficiente și mai relaxate mijloace de transport pentru a ajunge la destinație la timp.

transfer cu avionul de inchiriat in Bucuresti

avioane de inchiriat in Romania

Clientii nostri se bucura, de asemenea de transfer cu avionul charter pentru concerte, evenimente sportive și alte activități de petrecere a timpului liber.

Aceste aeronave de lux sunt dotate cu cabine de pasageri spatioase, cu interioare moderne și tapițerie delicata.

 

Daca la un transfer cu avionul la destinatia la care doriti sa ajungeti nu exista un aeroport pe care avionul inchiriat sa poata ateriza vom ateriza pe cel mai apropiat aeroport practicabil pentru tipul de avion necesar clientului iar de aici puteti inchiria un elicopter.

Servicii de inchiriere de elicopter Heli5

Cum obtin mai rapid o cotatie pentru avion de inchiriat

Pentru a obtine cel mai rapid o cotatie de pret de la noi va rugam sa aveti in vedere ca avem nevoie de un minim de informatii pentru a intelege exact ce doriti si a va crea o solutie cu avionul de inchiriat potrivit pentru distanta de zbor, numarul de pasageri si conditiile de lux solicitate de client.

De aceea va invitam sa completati formularul de aici si veti avea o cotatie in cel mai scurt timp posibil.

Asteptam cu drag pasagerii la zbor.

Comments are closed.