Telefon 0332 560 060
Doresc pret
Doresc pret

Daca in momentul de fata va ganditi “doresc pret pentru un avion de inchiriat”, va invitam sa completati formularul de mai jos. Noi vom primi instant solicitarea si vom concepe cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

De ce este important formularul?

Cei care doresc pret pentru un zbor cu avionul trebuie sa stie cateva detalii esentiale. In primul rand, formularul de comanda a fost conceput astfel incat sa ne puteti furniza usor informatiile necesare. Rugamintea noastra pentru clientii care doresc pret este sa completeze toate campurile. Astfel, vom sti cati pasageri trebuie sa zboare, de unde si pana unde, scopul misiunii, dar si data si ora exacta la care se doreste decolarea.

Numarul de pasageri este important pentru ca, in functie de acesta, stabilim cea mai potrivita aeronava pentru dumneavoastra. Nu are sens sa va oferim o aeronava cu capacitatea de 5 pasageri daca vor zbura doar 2. Cunoscand numarul exact de pasageri, putem determina tipul de aeronava potrivit pentru fiecare misiune.

Locul decolarii, precum si destinatia, sunt esentiale. Pretul se calculeaza in functie de distanta pe care trebuie sa o strabata avionul si, eventual, durata stationarii acestuia.

Daca aveti nevoie de un survol de placere si nu de transport aerian, va rugam sa specificati acest lucru. Pentru zboruri scurte, de agrement, exista solutii speciale, mult mai avantajoase ca si cost.

Daca nu cunoasteti data si ora exacta la care va avea loc misiunea, va rugam sa ne oferiti o aproximare cat mai exacta. Ideal ar fi sa cunoastem aceste detalii pentru a putea verifica disponibilitatea aeronavei. Puteti sa ne comunicati ulterior data si ora exacta, dar recomandam sa nu faceti acest lucru pe ultima suta de metri. Aeronavele sunt, de obicei, angrenate in misiuni si trebuie sa le rezervam din timp.

Va stam la dispozitie cu o lista de raspunsuri la intrebarile frecvente. Pentru orice alte intrebari, puteti sa ne contactati cu incredere. la numerele de telefon afisate pe site.

Doresc pret pentru avion de inchiriat

Perfect. Atunci, tot ce aveti de facut e sa completati formularul de mai jos. Noi receptionam cererea si va raspundem in cel mai scurt timp.

Va rugam completati formularul de mai jos
 • Tipul zborului*
  Numai Dus
  Dus-Intors
  Multidestinatii
  0
 • Decolare de la (introduceti localitatea)*
  1
 • Data decolarii*
  2
 • Ora decolarii*ora1
  3
 • Numar pasageri*
  20
 • Telefon contact*
  21
 • Nume*Prenume
  22
 • Email*contact
  23
 • Informatii aditionale (durata stationarii la destinatie, itinerariul si duratele de stationare, in cazul in care doriti o deplasare la mai multe destinatii)*
  24
 • Antispam
  25
 • 26

Alternativa la inchiriere avion privat -Cand este necesara inchirere de elicopter

Daca la un transfer cu avionul la destinatia la care doriti sa ajungeti nu exista un aeroport pe care avionul inchiriat sa poata ateriza vom ateriza pe cel mai apropiat aeroport practicabil pentru tipul de avion necesar clientului iar de aici puteti inchiria un elicopter.

Servicii de inchiriere de elicopter Heli5