Telefon 0332 560 060

Cum ajungem la decolare

Cum ajungem la decolare

Cum ajungem la decolare

Cum ajungem la decolare?

Dupa ce punem la punct partea financiara, trebuie sa stabilim o locatie de decolare. Noi suntem pregatiti cu cel mai bun raspuns la intrebarea ‘Cum ajungem la decolare?’.

Vom stabili daca veti veni la aeroport sau daca doriti sa fiti preluati dintr-o localitate anume.

In primul caz, vom trece pe biletul care vi se va emite descrierea detaliata a modului de acces la aeroportul de pe care se decoleaza.


In cazul al doilea fixam de comun acord un loc de intalnire neobstructionat, din care se poate decola in siguranta cu avionul pe care l-ati inchiriat.

In ambele situatii aveti la dispozitie numerele de telefon ale dispecerilor pe care ii puteti contacta oricand. Pe durata inchirierii avionului, acestia va vor oferi detalii sau clarificari.

Cum ajungem la decolare este una din intrebarile la care putem raspunde cel mai usor. Veti primi descrierea detaliata a drumului pana la aeroport. Va putem pune la dispozitie si coordonate GPS, astfel incat sa puteti utiliza navigatia in masina. De asemenea, in cazul in care nu reusiti sa gasiti locatia, dispecerii va stau la dispozitie cu drag la numerele de telefon aferente.

Pentru a stabili un alt loc de intalnire, un reprezentant Jet 5 se va deplasa acolo anterior misiunii, contra-cost. Acesta va evalua locul respectiv pentru a stabili daca se poate decola si ateriza din acel punct. In functie de raportul colegului nostru, vom decide daca pastram locatia aleasa de dumneavoastra sau trebuie sa cautam alternative.

Alternativa la inchiriere avion privat – Cand este necesara inchirere de elicopter

Daca la un transfer cu avionul la destinatia la care doriti sa ajungeti nu exista un aeroport pe care avionul inchiriat sa poata ateriza vom ateriza pe cel mai apropiat aeroport practicabil pentru tipul de avion necesar clientului iar de aici puteti inchiria un elicopter.

Servicii de inchiriere de elicopter Heli5

 

CUM OBTIN MAI RAPID O COTATIE PENTRU AVION DE INCHIRIAT

Pentru a obtine cel mai rapid o cotatie de pret de la noi va rugam sa aveti in vedere ca avem nevoie de un minim de informatii pentru a intelege exact ce doriti si a va crea o solutie cu avionul de inchiriat potrivit pentru distanta de zbor, numarul de pasageri si conditiile de lux solicitate de client.

De aceea va invitam sa completati formularul de aici si veti avea o cotatie in cel mai scurt timp posibil.

Asteptam cu drag pasagerii la zbor.