Telefon 0332 560 060

Acte necesare la inchirierea de avion

Acte necesare la inchirierea de avion

Acte necesare la inchirierea de avion

Acte necesare la inchirierea de avion

Autoritatile aeroportuare solicita la imbarcarea intr-un avion inchiriat un document de identitate,  cu fotografie.

Documentul de identitate trebuie sa fie valid la data cand se executa zborul.

Lipsa acestuia poate sa duca la refuzul imbarcarii.

Minorii trebuie insotiti de un parinte, major, sau tutore legal. Pentru calatoriile cu avionul in strainatate minorii trebuie sa detina pasaport.

SOLUTII ALTERNATIVE LA AVION DE INCHIRIAT IN BUCURESTI

Daca la un transfer cu avionul la destinatia la care doriti sa ajungeti nu exista un aeroport pe care avionul inchiriat sa poata ateriza vom ateriza pe cel mai apropiat aeroport practicabil pentru tipul de avion necesar clientului iar de aici puteti inchiria un elicopter.

Servicii de inchiriere de elicopter Heli5

CUM OBTIN MAI RAPID O COTATIE PENTRU AVION DE INCHIRIAT

Pentru a obtine cel mai rapid o cotatie de pret de la noi va rugam sa aveti in vedere ca avem nevoie de un minim de informatii pentru a intelege exact ce doriti si a va crea o solutie cu avionul de inchiriat potrivit pentru distanta de zbor, numarul de pasageri si conditiile de lux solicitate de client.

De aceea va invitam sa completati formularul de aici si veti avea o cotatie in cel mai scurt timp posibil. Este necesar sa completati toate campurile. Informatiile din formular ne sunt necesare pentru a crea o oferta personalizata conform solicitarilor dumneavoastra. Aeronava propusa difera in functie de numarul de pasageri si de data la care aveti nevoie de ea. Este esential sa ne comunicati data corecta pentru a verifica disponibilitatea avionului. De multe ori, avioanele sunt angrenate in diverse misiuni. Cunoscand data si ora, putem rezerva un avion potrivit pentru dumneavoastra si putem planifica zborul astfel incat totul sa fie eficient.

Asteptam cu drag pasagerii la zbor.