Telefon 0332 560 060

Pregatiti-va calatoria cu avioanele de inchiriat

harti & directii spre avioanele de inchiriat

Odata cu emiterea voucherului de calatorie cu avioanele de inchiriat primiti indicatii detaliate despre cum ajungeti la locul de intalnire cu avionul inchiriat

Indicatiile includ repere locale binecunoscute, care va vor ajuta sa ajungeti repede la locul de intalnire cu avionul inchiriat, si daca e cazul, unde sa parcati autoturismul cu care ajungeti la locul de decolare.

Pentru orice alte detalii si intrebari suplimentare nu ezitati sa ne sunati la 0332 560 060.

parcare

La majoritatea locurilor de decolare de unde pleaca avioanele de inchiriat va sugeram sa parcati autoturismul intr-o parcare securizata

Daca in apropiere nu se afla o parcare securizata atunci folositi una mai departata pe durata inchirierii avionului. De acolo, recomandam sa luati un taxi.

Alternativ va punem la dispozitie serviciile noastre de limuzina cu sofer care sa va preia de acasa de la birou sau de la hotel si sa va asigure un transfer sigur si fara griji pana la punctul de decolare al avionului inchiriat

shopping & restaurant

Daca aveti nevoie la destinatie de o cumparatura de ultima ora, ca si cadou, sau de un buchet imens de flori nu ezitati sa ne comunicati si le vom pune la dispozitia voastra.

De asemenea avem solutii de catering speciale. Va putem pune la dispozitie aceste servicii pentru a va da ocazia sa va surprindeti in mod placut musafirii.

avioanele de inchiriat

inchirieri de limuzina si servicii de rent-a-car

avioanele de inchiriat -Couple drinking champagne in limo

avioanele de inchiriat

Pe langa avioanele de inchiriat, Jet 5 va sta la dispozitie cu servicii aditionale. Acestea includ transfer cu limuzina la si de la locurile de aterizare precum si inchirieri de masini de lux

Inchirierea de limuzina stretch cu sofer

Soferul va va prelua de la adresa pe care ne-o veti pune la dispozitie la ora convenita si va va asigura transferul pana la locul de decolare.

Inchiriere de masini de lux sau exotice

Va punem la dispozitie o luxoasa flota de autoturisme BMW de inchiriat pentru a va deplasa unde aveti nevoie. Daca va doriti o evadare din cotidian va stam la dispozitie cu un exotic Ferarri. Daca aveti nevoie de deplasare cu elicopterul apelati la Heli5.

detalii