Telefon 0332 560 060

Contractul de calatorie

Contractul de calatorie
Contractul de calatorie

Contractul de calatorie

Zborul  cu avioane de închiriat se face în baza legislației de zbor aplicată pe teritoriul României. Legislația este în conformitate cu standardele europene  ale EASA (Siguranța ta e misiunea noastră). Zborul este supus posibilității de  anulări sau reprogramări în funcție de notificarea autorităților privind  restricții ale spațiului aerian. De asemenea, anularea sau reprogramarea poate fi decisa in functie de condițiile meteorologice și / sau probleme de ordin tehnic  ce apar la aeronave, sau orice altă situație neprevăzută care ar face zborul să nu fie posibil. Pentru a putea rezerva un zbor este necesar contractul de calatorie. 

Pilotul comandant al aeronavei este singura persoană în drept să ia decizia anulării zborului sau întârzierii decolării. Această decizie este luată în scopul siguranței zborului.

Zborurile  sunt private și este necesară rezervarea prealabilă a aeronavei. Rezervarea se face semnand contractul de calatorie si efectuand plata in avans a prestatiei.

Programarea sau reprogramarea zborurilor

Zborurile sunt programate în funcție de disponibilitatea la momentul cerut de client.

Anularea unui zbor: în cazul în care zborul cu avion închiriat nu se poate executa la momentul cerut de client iar o reprogramare a zborului la datele la care avionul de închiriat e disponibil nu e convenabila pentru client sumele plătite în avans se vor returna integral în termen de 48 de ore de la momentul când clientul comunică dorința sa de a renunța la zbor

Cereti o cotatie! Pentru a va putea elabora cea mai buna oferta, bazata pe nevoile dumneavoastra, va rugam completati formularul de cotatie cu toate informatiile necesare. 

 

Jet 5  își rezervă dreptul de a refuza să furnizeze serviciile sale la solicitări din partea unor clienți fără a da explicații

 

Carduri de credit majore și / sau numerar sunt acceptate. Nu se acceptă la plata pentru închiriere de avioane cec.

Toți minorii trebuie să fie însoțiți de un părinte, major sau tutore legal