Telefon 0332 560 060

Avion de inchiriat in Tighina

avion de inchiriat in Tighina

Avion de inchiriat in Tighina

Avion de inchiriat in Tighina

Daca pasagerii trebuie transportati din Tighina atunci va punem la dispozitie avion de inchiriat in Tighina.

  • pentru fiecare avion de inchiriat in Tighina se ia in consideratie nivelul de lux cerut de pasageri.
  •  In functie de numarul pasagerilor se pune la dispozitie avion de inchiriat din Tighina. Oferim aeronave cu capacitatea cea mai apropiata numarului de pasageri care trebuie transportati cu avionul, cu decolare din Tighina.
  • Alegerea solutiei de transport cu avionul mai depinde de pozitionarea avionului de inchiriat in momentul cand pasagerii solicita zborul.
  • Daca la data si ora dorite de pasageri nu putem oferi pentru inchiriere avioanele cerute, vom propune solutii alternative. Va oferim avioane similare din apropiere de Tighina sau solutii la un pret mai ridicat. Acestea implica avioane mai mari sau o flota de avioane care sa asigure transportul aerian al tuturor pasagerilor care vor trebui preluati din Tighina.

Alternative la avion de inchiriat in Tighina

Daca la un transfer cu avionul la destinatia la care doriti sa ajungeti nu exista un aeroport pe care avionul inchiriat sa poata ateriza vom ateriza pe cel mai apropiat aeroport practicabil pentru tipul de avion necesar clientului iar de aici puteti inchiria un elicopter.

Servicii de inchiriere de elicopter Heli5

CUM OBTIN MAI RAPID O COTATIE PENTRU AVION DE INCHIRIAT IN TIGHINA

Pentru a obtine cel mai rapid o cotatie de pret de la noi va rugam sa aveti in vedere ca avem nevoie de un minim de informatii pentru a intelege exact ce doriti si a va crea o solutie cu avionul de inchiriat potrivit pentru distanta de zbor, numarul de pasageri si conditiile de lux solicitate de client.

De aceea va invitam sa completati formularul de aici si veti avea o cotatie in cel mai scurt timp posibil.

Asteptam cu drag pasagerii la zbor.

Comments are closed.