Telefon 0332 560 060

Avion de inchiriat in Ialomita

Avion de inchiriat in Ialomita
Avion de inchiriat in Ialomita

Avion de inchiriat in Ialomita

Daca pasagerii trebuie transportati din Ialomita, atunci va punem la dispozitie avion de inchiriat in Ialomita

  • pentru fiecare avion de inchiriat in Ialomita se ia in consideratie nivelul de lux cerut de pasageri.
  •  In functie de numarul pasagerilor se pune la dispozitie avion de inchiriat din Ialomita. Oferim aeronave cu capacitatea cea mai apropiata numarului de pasageri care trebuie transportati cu avionul, cu decolare din Ialomita.
  • Alegerea solutiei de transport cu avionul mai depinde de pozitionarea avionului de inchiriat in momentul cand pasagerii solicita zborul.
  • Daca la data si ora dorite de pasageri nu se pot pune la dispozitie pentru inchiriere avioanele cerute se vor propune solutii alternative cu avioane similare din apropiere de Ialomita sau solutii la un pret mai ridicat cu avioane mai mari, sau cu o flota de avioane care sa asigure transportul aerian al tuturor pasagerilor care vor trebui preluati din Ialomita.

 

Alternative la avion de inchiriat in Ialomita

Daca la un transfer cu avionul la destinatia la care doriti sa ajungeti nu exista un aeroport pe care avionul inchiriat sa poata ateriza vom ateriza pe cel mai apropiat aeroport practicabil pentru tipul de avion necesar clientului iar de aici puteti inchiria un elicopter.

Servicii de inchiriere de elicopter Heli5

CUM OBTIN MAI RAPID O COTATIE PENTRU AVION DE INCHIRIAT IN IALOMITA

Pentru a obtine cel mai rapid o cotatie de pret de la noi va rugam sa aveti in vedere ca avem nevoie de un minim de informatii pentru a intelege exact ce doriti si a va crea o solutie cu avionul de inchiriat potrivit pentru distanta de zbor, numarul de pasageri si conditiile de lux solicitate de client.

De aceea va invitam sa completati formularul de aici si veti avea o cotatie in cel mai scurt timp posibil.

Asteptam cu drag pasagerii la zbor.

Comments are closed.