Telefon 0332 560 060

Avion de inchiriat in Bucuresti

avion de inchiriat in Bucuresti

avion de inchiriat in Bucuresti

Avion de inchiriat in Bucuresti

Daca pasagerii trebuie transportati din Bucuresti atunci va punem la dispozitie un avion de inchiriat in Bucuresti.

avion de inchiriat in Bucuresti

avion de inchiriat in Bucuresti

  • la inchirierea de avioane din Bucuresti se ia in consideratie nivelul de lux cerut de pasageri.
  •  In functie de numarul pasagerilor se pune la dispozitie avionul de inchiriat, din Bucuresti, cu capacitatea cea mai apropiata numarului de pasageri care trebuie transportati cu avionul, cu decolare din Bucuresti.
  • Alegerea solutiei de transport cu avionul mai depinde de pozitionarea avionului de inchiriat in momentul cand pasagerii solicita zborul.
  • Daca la data si ora dorite de pasageri nu se pot pune la dispozitie pentru inchiriere avioanele cerute se vor propune solutii alternative. Cu avioane similare din apropiere de Bucuresti sau solutii la un pret mai ridicat cu avioane mai mari. Alternativ cu o flota de avioane care sa asigure transportul aerian al tuturor pasagerilor care vor trebui preluati din Bucuresti.

Avioane de inchiriat disponibile in Bucuresti

  • avioane de linie -capacitate intre 30 si 145 de pasageri
Avion de inchiriat in Bucuresti

Avion de inchiriat in Bucuresti

  • avioane private de inchiriat din categoria jet: Gulfstream G200 de 9 pasageri, Phenom 300 -8 pasageri, Cessna Mustang – 4 pasageri
  • inchiriere avioane private mici: Piper Seneca bimotor de 4 pasageri, Cirrus SR22-3 pasageri
  • inchiriere avion cessna 172-3 pasageri
  • zbor cu biplan de epoca de un pasageri -idee de cadou pentru cei dragi – cu ochelari vintage si o casca de piele retro zboara cu cockpit deschis si vantul in fata ca la inceputurile aviatiei- avionul de inchiriat in Bucuresti este de fapt un avion nou, o replica a faimosului biplan Pitt S

Solutii alternative la avion de inchiriat in Bucuresti

Daca la un transfer cu avionul la destinatia la care doriti sa ajungeti nu exista un aeroport pe care avionul inchiriat sa poata ateriza vom ateriza pe cel mai apropiat aeroport practicabil pentru tipul de avion necesar clientului iar de aici puteti inchiria un elicopter.

Servicii de inchiriere de elicopter Heli5

CUM OBTIN MAI RAPID O COTATIE PENTRU AVION DE INCHIRIAT

Pentru a obtine cel mai rapid o cotatie de pret de la noi va rugam sa aveti in vedere ca avem nevoie de un minim de informatii pentru a intelege exact ce doriti si a va crea o solutie cu avionul de inchiriat potrivit pentru distanta de zbor, numarul de pasageri si conditiile de lux solicitate de client.

De aceea va invitam sa completati formularul de aici si veti avea o cotatie in cel mai scurt timp posibil.

Asteptam cu drag pasagerii la zbor.

Comments are closed.